Összefogással a cukorbetegekért!

2016-ban is, immár ötödik éve folytatódik a Diabétesz Kontroll Program!

A Program 4 fő támogatója az idei évben folytatja a cukorbetegségre és hatékony diabétesz kezelésre való figyelemfelhívást. A Roche Magyarország Kft., a Merck Kft., a Pharma Nord Kft. és a Nemzetközi Édesítőszer Szövetség 2016-ban tovább bővítik a Diabétesz Kontroll Program kínálta szolgáltatásokat.

A Program legfőbb célja, hogy segítséget nyújtson a frissen diagnosztizált 2-es típusú diabéteszes betegeknek és családtagjaiknak. A betegség megállapításakor a kezelőorvos átadja a Diabétesz Kontroll Program edukációs csomagot, amely hasznos információs anyagokat tartalmaz a cukorbetegségről, választ adva a gyakorlati problémákra amelyekkel a beteg a mindennapok során találkozhat. Az edukációs doboz nem csak a betegnek nyújt támogatást, de a kezelőorvos munkáját is megkönnyíti.

A program megújult www.dkponline.hu felülete minden érdeklődő számára elérhető. A diabéteszes betegek, családtagjaik, valamint mindazok, akik érdeklőnek az egészséges életmód iránt, a weboldalon történő regisztráció után érdekes és hasznos cikkekből tájékozódhatnak, különböző kalkulátorok segítségével újíthatják meg saját életmódjukat. A Programra regisztrált tagok elektronikus hírlevelekből értesülnek a diabéteszt érintő legújabb információkról, hírekről, valamint folyamatosan bővülő szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A cukorbetegek mindennapi méréseinek rögzítését a folyamatosan működő online 360° View vércukornapló, és online vérnyomásnapló is segíti, amelyeket kinyomtatva akár magukkal is vihetnek a háziorvoshoz a soron következő vizit alkalmával.

A Program támogatói bíznak benne, hogy ebben az évben is mind szélesebb körben sikerül megismertetni a Diabétesz Kontroll Programot a cukorbetegekkel és mindenkivel, akinek fontos az egészséges életmód, a cukorbetegség súlyos szövődményeinek megelőzése, kezelése és az önellenőrzés.

Csatlakozzon Ön is a Diabétesz Kontroll Programhoz, ha fontosnak tartja családja és saját egészségét!

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694
FIGYELEM! 2018. december 22. – 2019. január 6. között
az ügyfélszolgálat szünetel!

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!