Regisztráció

 
 

Számlázási cím

Szállítási cím

 

Termékregisztráció

Egészségpénztári adatok

 
 
 
 
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.
BGM/WS/C/2020/01v.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
 

Adatvédelmi elvek

Hozzájárul, hogy a webshopban elérhető Accu-Chek termékek forgalmazójaként a Roche Magyarország Kft. ügyféltájékoztatókat küldjön az aktuális akciókról. Tájékoztatjuk, hogy adatai megadása a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulását feltételezi. Adatai a Roche Magyarország Kft. adatbázisába kerülnek, amelyek kezelését a webshopot is üzemeltető Kirowski Isobar Zrt. végzi. A Roche Magyarország Kft. ezeket az adatokat kizárólag saját marketingtevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik fél részére nem kerülnek átadásra. Ha nem szeretné, hogy adatait a Roche Magyarország Kft. a továbbiakban felhasználja, kérjük, írásban értesítse a következő elérhetőségek valamelyikén: info@vercukormeres.hu, Roche Magyarország Kft. Diabétesz Üzletág 2040 Budaörs, Edison u. 1. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-65200/2013.