Accu-Chek

Diabétesz Kontroll Program mobilalkalmazás

Szeretné átlátható rendszerben, digitálisan tárolni vércukorértékeit? Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!
Segítségével kényelmesen tárolhatja vércukormérési adatait, és össze is hasonlíthatja az adott időközönként mért értékeket.

Az applikáció használatának lépései:

  • 1. Töltse le okostelefonjára a DKP appot, és kapcsolja be a Bluetooth® adatátvitelt!
  • 2. Nyissa meg az alkalmazást mobilkészülékén, és regisztráljon. A regisztrált felhasználók személyes adataikat a mobilalkalmazásban és a www.dkponline.hu weboldalon is rögzíthetik, módosíthatják.
  • 3. A vércukormérő kikapcsolt állapotában, nyomja meg és tartsa lenyomva a vércukormérő gombját, amíg a Bluetooth® szimbólum meg nem jelenik. A párosítás szimbólum és a vezeték nélküli szimbólum is megjelenik és villog. Telefonján válassza ki az Accu-Chek Instant vércukormérő párosítását!
  • 4. Párosítsa telefonját az Accu-Chek Instant vércukormérővel! Az alkalmazáson belül válassza ki a vércukormérőjét az elérhető készülékek listájából. Amikor az alkalmazás kéri, adja meg a vércukormérője hátoldalán található hatjegyű PIN kódot.
  • 5. Amennyiben a párosítás sikeres volt, vércukormérője képernyőjén megjelenik az OK felirat.
  • 6. Ezután mérje meg a vércukorszintjét az Accu-Chek Instant készülékkel!
  • 7. Az Ön által mért vércukorértékek automatikusan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül szinkronizálásra és beolvasásra kerülnek a DKP alkalmazásba.

A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!