Diabétesz Kontroll Program mobilalkalmazás

Szeretné átlátható rendszerben, digitálisan tárolni vércukorértékeit? Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!
Segítségével kényelmesen tárolhatja vércukormérési adatait, és össze is hasonlíthatja az adott időközönként mért értékeket.

Az applikáció használatának lépései:

  • 1. Töltse le okostelefonjára a DKP appot, és kapcsolja be a Bluetooth® adatátvitelt!
  • 2. Nyissa meg az alkalmazást mobilkészülékén, és regisztráljon. A regisztrált felhasználók személyes adataikat a mobilalkalmazásban és a www.dkponline.hu weboldalon is rögzíthetik, módosíthatják.
  • 3. A vércukormérő kikapcsolt állapotában, nyomja meg és tartsa lenyomva a vércukormérő gombját, amíg a Bluetooth® szimbólum meg nem jelenik. A párosítás szimbólum és a vezeték nélküli szimbólum is megjelenik és villog. Telefonján válassza ki az Accu-Chek Instant vércukormérő párosítását!
  • 4. Párosítsa telefonját az Accu-Chek Instant vércukormérővel! Az alkalmazáson belül válassza ki a vércukormérőjét az elérhető készülékek listájából. Amikor az alkalmazás kéri, adja meg a vércukormérője hátoldalán található hatjegyű PIN kódot.
  • 5. Amennyiben a párosítás sikeres volt, vércukormérője képernyőjén megjelenik az OK felirat.
  • 6. Ezután mérje meg a vércukorszintjét az Accu-Chek Instant készülékkel!
  • 7. Az Ön által mért vércukorértékek automatikusan, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül szinkronizálásra és beolvasásra kerülnek a DKP alkalmazásba.

A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.
Az Accu-Chek®, Accu-Chek® Instant a Roche bejegyzett védjegyei. © 2016 Roche.

bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!