Accu-Chek

Jogi nyilatkozat és panaszkezelés

Kérjük, olvassa el a weblapunkkal kapcsolatos jogi információkat.

A Roche (Magyarország) Kft. tájékoztatja önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Roche (Magyarország) Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Noha a Roche (Magyarország) Kft. mindent megtesz, hogy a weblapon pontos és friss információkat helyezzen el, nem állítjuk és nem garantáljuk, sem kifejezetten, sem beleértetten, hogy a weblapon található információk pontosak vagy teljesek, továbbá a weblap, illetve az azon hivatkozott bármely egyéb weblapok használatáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A Roche (Magyarország) Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a weblapot, azonban frissítéséért nem vállal felelősséget. Minden felhasználó elfogadja, hogy a weblaphoz, illetve az azon hivatkozott weblapok, valamint az azokon található tartalomhoz való hozzáférés és azok felhasználása a felhasználók saját kockázatára történik. Sem a Roche (Magyarország) Kft., sem pedig bármely egyéb olyan harmadik fél, aki részt vett a weblap, illetve bármely, ezen a weblapon hivatkozott weblap létrehozásában, készítésében vagy szolgáltatásában nem felelős semmilyen módon a weblap, illetve azon hivatkozott bármely egyéb weblapok hozzáféréséből, használatából vagy a használat lehetetlenségéből eredő közvetlen, közvetett, illetve egyéb más vagyoni és nem vagyoni károkért, illetve a tartalom hibáiért és hiányosságaiért.

A jelen weblapon nyújtott információk nem képeznek ajánlatot vagy felhívást bármely Roche (Magyarország) Kft. által forgalmazott termék vásárlására, eladására, az azzal történő kereskedésre, illetve azzal kapcsolatos bármely tranzakciókra.

A jelen weblap tartalmazhat jövőbetekintő információkat. Az ilyen típusú információk számos, nagy mértékben bizonytalan tényezőtől függnek, ideértve a tudományos, üzleti, gazdasági és pénzügyi tényezőket, ily módon a tényleges eredmények nagy mértékben eltérhetnek az itt bemutatottaktól. A kívülálló, harmadik felek weblapjaira történő hivatkozások kizárólag kényelmi célokat szolgálnak. Nem nyilvánítunk semmiféle véleményt kívülálló harmadik felek weblapjain található tartalmakról és kifejezetten elhárítjuk a felelősséget minden, kívülálló féltől származó információval és annak felhasználásával kapcsolatban. Minden, a weblapon szereplő Roche (Magyarország) Kft. –logó, terméknév, illetve valamennyi egyéb, a honlapon található márkanév és védjegy a Roche Finanz AG vállalatcsoport egy-egy tagja, valamint a Roche (Magyarország) Kft. tulajdona, illetve felhasználása csak és kizárólag részükre engedélyezett. A Roche (Magyarország) Kft. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Roche (Magyarország) Kft. jogosult. A Roche (Magyarország) Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Roche (Magyarország) Kft. beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében, a jelen jogi nyilatkozatban foglaltak figyelembe vételével – ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.

Panaszkezelés:

A Roche (Magyarország) Kft. Diabétesz üzletágának egyik elsődleges célja az Ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása. Ezért az Ügyfelektől érkező panaszokat a Roche (Magyarország) Kft. Diabétesz üzletága az alábbi szabályok szerint kezeli. A Roche (Magyarország) Kft. Diabétesz üzletága ennek megfelelően biztosítja, hogy az Ügyfél a cég magatartására, tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (telefonon), vagy írásban (postai úton, elektronikus levélben) közölhesse.

Az Ügyfelek a panaszokat az alábbi elérhetőségekre küldhetik meg:

telefonszám: 06 (80) 200 694 (a hét minden napján, 0-24 óráig ingyenesen hívható zöldszám)

e-mail cím: hungary.diabetes@roche.com

levelezési cím: Roche (Magyarország) Kft., 2040 Budaörs, Edison utca 1.


A panaszkezelés során az Ügyféltől kérhető adatok:

Társaságunk a panaszkezelés során különösen a következő adatokat kérheti az Ügyféltől:
a) neve;
b) lakcíme, székhelye, levelezési címe;
c) telefonszáma;
d) értesítés módja;
e) panasszal érintett termék vagy szolgáltatás;
f) panasz leírása, oka;
g) Ügyfél igénye;
h) a panasz alátámasztásához szükséges az Ügyfél birtokában levő olyan dokumentumok másolata, amely a társaságunknak nem áll rendelkezésre;
i) meghatalmazott útján eljáró Ügyfél esetében érvényes meghatalmazás;
j) a panasz kivizsgálásához, megválaszolásához szükséges egyéb adat.

A panaszok kivizsgálását 15 munkanapon belül vállaljuk.

A beérkezett panaszokról, valamint az azok rendezését, megoldását szolgáló intézkedésekről a társaságunk nyilvántartást vezet, melyek a Roche (Magyarország) Kft. Diabétesz üzletágának számítógépes rendszerében kerülnek rögzítésre és feldolgozásra. Minden egyes bejelentés külön azonosítóval rendelkezik annak érdekében, hogy az Ügyfél kérésére bármikor visszakereshető legyen. Az adatokat 5 évig őrizzük.

A panaszkezelési bejelentés során önkéntesen személyes adatokat ad meg Társaságunk részére. Ezen adatokat a hatályos jogszabályok alapján kezeljük. Adatkezelési nyilatkozatunkat honlapunk Adatkezelési nyilatkozat menüpontja alatt találja. Az adatokat harmadik fél részére nem továbbítjuk. A panaszkezeléssel összefüggő adatkezelés azonosítószáma: 65200

Amennyiben panaszunkra adott válaszunkat nem fogadja el úgy az alábbi hatósághoz fordulhat:

Pest Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály


Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 43-47.
Postacím: 1365 Budapest, Pf.: 270.
Telefonszám: +36 1 236-3937, +36 1 236-3978, Telefax: +36 1 236-3956
E-mail: fogyved@pest.gov.hu

AC-BGM/GWSC/2015/01v.

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!