Kókuszvizes gyümölcsjégkrémek

A kép csak illusztráció!

Kókuszvizes gyümölcsjégkrémek

Nem könnyű házilag finom jégkrémet készíteni, de nem is lehetetlen vállalkozás. A nyári melegben igazi hűsítő finomság. Energiamentes édesítőszerrel készítve, a cukorbetegeknek csak a gyümölcs szénhidráttartalmával kell számolni. A nyár egyik kedvenc gyümölcse a cseresznye, így akár azzal is készülhet.

HOZZÁVALÓK:

Jégkrém:
  • 0,5 l kókuszvíz
  • vegyes gyümölcsök (eper, kivi, áfonya, ribizli, citrom, lime)
Kellékek:
  • jégkrém pálcika
  • jégkrém készítő forma

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A jégkrém pálcikát a formákba helyezzük, megtöltjük gyümölcsökkel és felöntjük kókuszvízzel. Fagyasztóba tesszük legalább 5-6 órára.
Összes kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
  4 g 2 g 36 g
1 adag kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
32 kcal 0 g 0 g 6 g
*A tápérték számítás a Nutricomp szoftverével készült.