Diótejes savanyúkáposzta leves (4 személyre)

Hozzávalók:

15 dkg dió
2-3 gerezd fokhagyma
1 ek szűz olívaolaj
1 db vöröshagyma
50 dkg savanyú káposzta
1 kk pirospaprika
5-6 szem egész fekete bors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A diót 1 liter vízzel leturmixoljuk, majd gyolcs anyagon átszűrjük.
2. A fokhagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd a vöröshagymát rászórjuk, és megfonnyasztjuk. A tűzről lehúzzuk, majd a pirospaprikát és a borsot belekeverjük. Az előkészített diótejjel felengedjük, és a káposztát beletesszük. Kis lángon felmelegítjük.

Tápanyagtartalom* (Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1260 KJ (300 Kcal) 8,63 g 24 g 10,2 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!