Friss nyári lecsó pulykakolbásszal

Hozzávalók (4 személyre):

40 dkg paradicsom
80 dkg zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 ek olaj
24 dkg pulykakolbász
2 db tojás
fűszerpaprika
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk a só hozzáadásával.
2. A megpárolt vöröshagymára ráteszük a karikára vágott kolbászt és átpirítjuk az olajon, majd rátesszük a megmosott és apróra vágott zöldpaprikát, paradicsomot.
3. Amikor a zöldségek megpuhultak, felütjük a tojásokat és sűrűn keverve hozzáadjuk.
4. Sóval, fűszerpaprikával ízesítjük.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
405 Kcal 18 g 31 g 11 g
bottom-right-corner
Tájékoztatjuk, hogy 2019. december 23. - 2020. január 5. között
a Telefonos Ügyfélszolgálatunk zárva tart!
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!