Gombatatár csírákkal

Hozzávalók:

48 dkg gomba friss
1 fej hagyma
4 dkg zsemlemorzsa
4 dkg vegyes csíra
1 csomag petrezselyemzöld
1 ek étolaj
borsikafű
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A tisztított vöröshagymát apróra vágjuk, majd az olajon üvegesre pirítjuk.
2. A gombát megmossuk, és vékony szeletekre vágjuk.
3. A vöröshagymán megpároljuk a gombát, majd zsemlemorzsával megkötjük.
4. Ízesítjük sóval, borsikafűvel, apróra vágott petrezselyemzölddel.
5. Tálalásnál, ha már kihűlt, a csírákkal gazdagítjuk.

Tápanyagtartalom* (Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
942 KJ (225 Kcal) 9,7 g 10,6 g 19,1 g
bottom-right-corner
Tájékoztatjuk, hogy 2019. december 23. - 2020. január 5. között
a Telefonos Ügyfélszolgálatunk zárva tart!
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!