Lazacos rizottó (4 személyre)

Hozzávalók:

150 g lazac, füstölt
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 ek mascarpone, light
2 ek olívaolaj
1 db citrom
300 g basmati rizs
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A hagymákat apró kockákra vágva az olajon üvegesre pároljuk.
2. Hozzáadjuk a rizst, és együtt pároljuk, amíg a rizs áttetszővé válik.
3. Felöntjük a rizst 4 dl vízzel, majd a maradék 1 liter vizet kis adagokban adjuk hozzá, míg a kívánt rizottó állagot elérjük.
4. Lassú tűzön, folyamatos keverés mellett belekanalazzuk a krémsajtot, majd a felkockázott lazacot.
5. Tálaláskor kevés citromlével meglocsoljuk.

Tápanyagtartalom* (1 személyre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1946 KJ (463,4 Kcal) 18,7 g 14,7 g 62,6 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!