Lecsós tengeri halfilé

Hozzávalók (4 adaghoz):

48 dkg Tengeri halfilé
40 dkg Zöldpaprika
20 dkg Paradicsom
1 fej Vöröshagyma
2 ek Olaj
Fűszerpaprika
A kép illusztráció

Elkészítés:

Készítsük el a lecsót:
1. A paprikát mossuk meg és egyenletes csíkokra vágjuk fel.
2. A paradicsomról húzzuk le a héját és daraboljuk fel.
3. Az olajon pároljuk meg a felvágott vöröshagymát és tegyük rá a zöldpaprikát, paradicsomot, fűszerpaprikát, sót.
4. Félpuhára készítsük el, hogy a halra téve még kissé ropogós maradjon.
5. A halszeleteket felforrósított olajon pirítsuk meg.
6. Ha mindkét oldala kész tegyük rá a friss lecsót és pár percig még pároljuk együtt az ételeket.
7. Tálalhatjuk barna rizzsel, puliszkával, hajdinával.

Tipp:
Hetente többször is fontos halat enni, főleg előnyös telítetlen zsírsavtartalma (omega 3) miatt.
Használjuk ki, hogy a halakból nagyon gyorsan, rövid idő alatt lehet ízletes fogásokat készíteni.

Tápanyagtartalom* (1 adagra):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1049 KJ (251 Kcal) 25 g 9 g 17 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!