Olivás zöldségragu

Hozzávalók:

32 dkg csirkemell
20 dkg cukkini
3 ek zöldbab
20 dkg brokkoli
20 dkg zöldborsó
2 dl paradicsomlé, cukrozatlan
12 dkg olivabogyó
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek olaj, oliva
petrezselyemzöld
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon só hozzáadásával megpároljuk.
2. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felkockázott csirkemellet, és a tisztított apró darabokra vágott zöldséggel együtt lepirítjuk.
3. Felengedjük a paradicsomlével és fedő alatt puhára pároljuk.
4. A végén hozzáadjuk a félbevágott olivabogyókat, és megszórjuk az apróra vágott friss petrezselyemzölddel.

Tápanyagtartalom* (Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1380 KJ (330 Kcal) 29 g 13,6 g 22,1 g
bottom-right-corner
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:30-16:30 között!

06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!