Uborkaleves pirított tökmaggal (4 személyre)

Hozzávalók:

60 dkg uborka
4 dl natúr joghurt
2 gerezd fokhagyma
2 dl kovászos uborka leve
1 csokor kapor
1 csokor citromfűlevél
1 marék tökmag
őrölt fehér bors
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az uborkát a joghurttal, a fokhagymával és az uborkalével együtt turmixgépbe töltjük, a borssal, sóval, kaporral és citromfűvel ízesítjük, majd simára turmixoljuk.
2. Azután 2-3 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor pirított tökmaggal megszórjuk.

Tápanyagtartalom* (Össz mennyiségre):

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
527,5 KJ (125,7 Kcal) 7,5 g 7,15 g 7,55 g
bottom-right-corner
Tájékoztatjuk, hogy 2019. december 23. - 2020. január 5. között
a Telefonos Ügyfélszolgálatunk zárva tart!
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!