Zöldhagymás köles

Hozzávalók:

0,24 kg köles
2 ek étolaj
2 szál újhagyma
petrezselyemzöld
A kép illusztráció

Elkészítés:

1. Az olajon a kölest átpirítjuk és felengedjük kétszeres mennyiségű sós vízzel.
2. Fedő alatt puhára pároljuk.
3. Az újhagymát megmossuk, felkarikázzuk.
4. Olajon átpirítjuk az újhagyma karikákat, majd ráhelyezzük a megpuhult kölest.
5. Friss petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

Tápérték szeletenként:

Kalóriatartalom Fehérje Zsír Szénhidrát
1257 KJ (300 Kcal) 6 g 12 g 41 g
bottom-right-corner
Tájékoztatjuk, hogy 2019. december 23. - 2020. január 5. között
a Telefonos Ügyfélszolgálatunk zárva tart!
Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat az alábbi napokon!
Hétfő, szerda, péntek: 10:00-15:00 között
06-80-200-694

Az Accu-Chek Active, Performa, Instant, Softclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.
A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, és a Roche által történő használatuk engedély alapján történik.

E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások Magyarországon kívül másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban a Magyarországon kívül érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

Töltse le még ma a DKP applikációt az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból!

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!