0 termék 0 Ft értékben Kosár

  • Fogyasztói ár 4990 Ft darabár
  • Nettó 3929 Ft
  • Kosárba

Accu-Chek Smart Pix adatleolvasó rendszer

Vásárolja meg az akciós terméket most 10.478 Ft helyett 4.990 Ft-ért!*
* Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes, kizárólag a webshopban.

Kérjük, vegye figyelembe év végi nyitvatartásunkat a megrendelés leadásánál!
A webshop kiszolgálás 2018. december 19. – 2019. január 2. között szünetel!
A 2018. december 18-ig beérkező megrendeléseket még az idei évben kézbesítjük.

Tiszta képet biztosítunk a cukorbetegség hatékonyabb gondozásához

Az Accu-Chek Smart Pix rendszer különböző Accu-Chek vércukormérőkből és inzulinpumpákból származó vércukorértékek, illetve terápiával kapcsolatos adatok egyszerű és automatikus elemzésére szolgál. Egyszerű és informatív grafikonok nyerhetőek a vércukormérő és az inzulinpumpa adatairól, amik megkönnyítik a cukorbetegség gondozását.

A rendszer ezekből az összetevőkből áll: Accu-Chek Smart Pix szoftver. Az Accu-Chek Smart Pix szoftver készíti a jelentéseket és ezenkívül lehetővé teszi több felhasználó, illetve beteg adatainak kezelését.

A szoftver az alábbi módokon érhető el

  • Az Accu-Chek Smart Pix készülékkel (a telepítőprogram közvetlenül a készüléken található)

Infravörös interfészen keresztül történő kommunikációhoz az Accu-Chek Smart Pix adatleolvasó készüléket használja. Az Accu-Chek Smart Pix adatleolvasó készülék a számítógéphez csatlakozik és segítségével letölthetők az infraporttal rendelkező vércukormérőkön és inzulinpumpákon (Accu-Chek Performa vércukormérő és Accu-Chek Combo inzulinpumpához tartozó Accu-Chek Performa Combo vércukormérő) található adatok.

Közvetlen micro-USB csatlakozóval rendelkező vércukormérőhöz (Accu-Chek Active vércukormérő) egy megfelelő USB-kábelt (USB-A Micro-B) használjon és a weboldalon ingyenesen elérhető Accu-Chek Smart Pix szoftvert töltse le.

A diabétesz hatékony kezelésében valamennyi vércukorérték fontos információval bír. Ezért fontos a rendszeres vércukor-önellenőrzés. A kapott adatok kiértékelésével Ön teljes képet kaphat anyagcsere állapotáról, és kezelőorvosa időben meghozhatja a szükséges terápiás módosításokat.

Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót!

A készlet tartalma

  • Accu-Chek Smart Pix adatleolvasó készülék
  • Használati útmutató

Termék jellemzők

  • Közvetlen hozzáférés az adatokhoz az Accu-Chek Smart Pix adatleolvasó készülék segítségével: plug-and-play csatlakozási mód, nincs szükség külön szoftver telepítésére
  • Könnyű kezelhetőség: a vércukormérő készülék vagy az inzulinpumpa adatai egyszerűen és gyorsan, infravörös kapcsolaton keresztül megjeleníthetők számítógépén
  • Hatékony segítség: az Accu-Chek Smart Pix a cukorbetegséggel kapcsolatos adatokat képként, könnyen kiértékelhető grafikonok formájában jeleníti meg

Letölthető használati útmutató (pdf, 6.1 MB) Accu-Chek Smart Pix frissítő szoftver_verzió3 (zip, 464 kB)

Kérdése van? Hívja ingyenes zöldszámunkat
munkanapokon, 8:00-17:00 között!

06-80-200-694
FIGYELEM! 2018. december 22. – 2019. január 6. között
az ügyfélszolgálat szünetel!

Az Accu-Chek Active, Performa, Softclix, Multiclix eszközök és tesztcsíkok gyógyászati segédeszközök.
Az Accu-Chek Smart Pix leolvasó készülék információ technológiai eszköz.
Az Accu-Chek Connect orvostechnikai eszköz.
A Bio-Króm-DIA 60x tabletta étrend-kiegészítő.


E honlapon olyan termékinformációk találhatók, amelyek széles közönségnek szólnak; előfordulhat, hogy ezek a termékinformációk vagy részletes leírások az Ön országában másként nem hozzáférhetőek, illetve nem érvényesek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy semmiféle felelősséget nem vállalunk azért, hogy Ön esetleg olyan információhoz jut, amely nincs összhangban az Ön országában érvényes jogi eljárásokkal, szabályozással vagy gyakorlattal.

a kockázatokról olvassa el a használati Útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!